13/3/09

Μετά από την συνάντηση που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 12/03/09 ενημερώνουμε ότι ο χώρος του Παλιού Κυλικείου είναι ανοιχτός για οποιονδήποτε έχει ως στόχο την δημιουργία ,με όποιον τρόπο αυτή εκφράζεται, χωρίς βέβαια την πολιτική ομπρέλα των παρατάξεων που στόχο έχει την προπαγάνδιση των πολιτικών θέσεων που αυτές πρεσβεύουν

Στο χώρο του Παλιού Κυλικείου ο καθένας εκπροσωπεί τον εαυτό του. Στο χώρο στεγάζονται και λειτουργούν οι ομάδες του ραδιοφωνικού και της κινηματογραφικής και φυσικά ο χώρος είναι ανοιχτός σε οποιαδήποτε ομάδα του πανεπιστημίου που έχει ως στόχο τον πολιτισμό και την δημιουργική έκφραση.

Ο χώρος του παλιού κυλικείου θα είναι ανοιχτός για την πραγματοποίηση τον εργασιών για την επαναλειτουργία του ρ/σ του πανεπιστημίου αιγαίου με ότι συνεπάγεται αυτό.
Μετά από απόφαση της γενικής συνέλευσης ,η οποία διαχειρίζεται το χώρο του παλιού κυλικείου ,δεν θεωρούμε απαραίτητη την διαμόρφωση του χώρου για την στέγαση των φοιτητικών συλλόγων καθώς κρίνουμε ότι οι σύλλογοι δεν λειτουργούν . Η παραχώρηση ενός χώρου στους φοιτητικούς συλλόγους προϋποθέτει την λειτουργία των συλλόγων.

Δεν λειτουργούν για τους παρακάτω λόγους:
-απουσία γενικών συνελεύσεων
-παρεμπόδιση λειτουργίας φοιτητικών ομάδων
-παρεμπόδιση χρήσης του παλιού κυλικείου (με αποτέλεσμα να χαθεί το κονδύλι για την διαμόρφωση του χώρου ) κλπ.


Ο χώρος θα συνεχίσει να λειτουργεί προσφέροντας στον φοιτητικό κόσμο καθώς και στην τοπική κοινωνία και φυσικά είναι ανοιχτός σε όποιον διατίθεται να παραχωρήσει το χρόνο του και τις γνώσεις του προσφέροντας δωρεάν μαθήματα.

O χώρος είναι ανοιχτός για την πραγματοποίηση εκθέσεων ,πολιτιστικών δραστηριοτήτων καθώς και σε περιβαλλοντικές συλλογικότητες.


ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΚΑΤΑΛΗΨΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου